12.11.2019

Арт клуб Титания

Арт клуб Титания е малка сбъдната мечта за мен! Аз съм Таня и съм член на варненското сдружение за Валдорфска педагогика.

Впечатлих се от образа на Титания, разказвайки приказки като родител. Родителството ме отведе до учителството. По пътя срещнах Монтесори, Валдорф, Реджио Емилия и други педагогически системи, минах през студентството за втори път и въпреки дипломата в джоба, зная, че това е само началото!

Преди всички методи и подходи стои познанието за човешката душа. За мен то е това, което дава Рудолф Щайнер – създателя на Валдорфската педагогика. Бих искала повече деца да могат да получат онази душевна храна, която предлагат приказките и изкуствата, вплетени в уроците на валдорфския учител, които можем да опитаме в Титания.

Ако искате да научите повече, ако вече споделяте тази идея, ако усещате необходимост от контакт с други родители и учители, това е нашето място!

Заниманията в Титания са основани на Валдорфската педагогика и са както за деца, така и за родители. Нека творим заедно!

За връзка с нас:

Таня Котари

Телефон: 0876-116716

Email: tanya.kothari2012@gmail.com

facebook: Арт клуб Титания